Καλωσόρισμα.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης Σαρακατσάνικης Νεολαίας και της Συνδιάσκεψης Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Σαρακατσαναίων σας καλώς ορίζει στον Ιστότοπο που δημιουργήθηκε για να σας ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Αίθουσα Τελετών Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Στην Συνδιάσκεψη Σαρακατσάνικης Νεολαίας " Οι Νέοι σχεδιάζουν το μέλλον της Παράδοσης "  μπορούν συμμετέχουν με εισήγηση μέλη οποιουδήποτε Συλλόγου Σαρακατσαναίων τα οποία είναι μεταξύ της ηλικίας από 18 έως και 35 ετών. Η πρωτοτυπία της Συνδιάσκεψης είναι ότι δίνουμε τον λόγο σε νέους Σαρακατσάνους που θέλουν να αναλύσουν κάποιο θέμα από τις θεματικές ενότητες που έχουμε επιλέξει. Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Ετήσιος Χορός Βράβευσης Πρωτοετών του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσ/νίκης « Ο  ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ », στην Κάτω Φοιτητική Λέσχη Α.Π.Θ. (έναντι Πανεπιστημίου Μακεδονίας). Θα έχουμε την ευκαιρία να γλεντήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Συνδιάσκεψη Προέδρων Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Σαρακατσαναίων στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα, να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους και με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Οι Συνδιασκέψεις διοργανόνται από τους Συλλόγους Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης " Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ", Νομού Θεσσαλονίκης " Η  ΕΝΩΣΗ " και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων ( Π.Ο.Σ.Σ.).