Μήνυμα από τον Πρόεδρο του Δ. Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης " Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ".


Σαρακατσάνοι και Σαρακατσάνισες,
Νέοι Σαρακατσάνοι και Νέες Σαρακατσάνες,

Σας καλωσορίζω, ως εκπρόσωπος και Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσάνων Φοιτητών  “ Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ” και εκ μέρους του Δ. Σ. του Συλλόγου μας στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Σαρακατσάνικης νεολαίας που λαμβάνει χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στην γιορτή της νεολαίας μας και τη θέληση που δείξατε ώστε να λάβετε ενεργό ρόλο στην συνδιάσκεψη αυτή εκπροσωπώντας το Σύλλογό σας, ο καθένας, με την παρουσίαση και την ανάλυση θεμάτων που αφορούν το ρόλο και το λόγο που πρέπει να έχουμε ως νέοι Σαρακατσάνοι στην παράδοσή μας σε σχέση με το παρόν και το μέλλον και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα που συνεχώς αλλάζει τεχνολογικά.

Ο Σύλλογός μας, από κοινού με το Σύλλογο Σαρακατσάνων Νομού Θεσσαλονίκης “ Η ΕΝΩΣΗ ”, αποφάσισε να συνδιοργανώσει την πολύ σημαντική αυτή συνδιάσκεψη όπως και αυτήν των Προέδρων και Διοικητικών Συμβουλίων, στο Πανελλήνιο Συνέδριο τον Μάρτιο. Με χαρά λοιπόν ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια και, παρόλο τον χρόνο και κόπο που αφιερώσαμε για το πέρας της διήμερης αυτής εκδήλωσης, φθάσαμε στο πολύ ευχάριστο σημείο σήμερα να σας έχουμε όλους εδώ.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Χατζηδημητρίου για την δωρεά παραχώρηση της πολύ ωραίας αυτής αίθουσας τελετών όπως επίσης και της αίθουσας συνδιασκέψεων για την αυριανή Συνδιάσκεψη προέδρων και Διοικητικών Συμβουλίων.

Με θερμούς & Σαρακατσάνικους χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου
Σαρακατσάνων Φοιτητών Θεσσαλονίκης
Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ

Βασιλούδης Χρήστος